perjantai 12. lokakuuta 2012

Onnen kyyneleet!

Lilahin (Royal Tramp's La Damas De La Vega) varvas oli leikkauksen jälkeen lähetetty patologille tutkittavaksi oliko kyseessä osteosarkooma, luutulehdus vai jokin muu muutos. Muutama päivä sitten eläinlääkäri soitti ja kertoi hyviä uutisia, Putilla ei ole syöpää <3 !!! Minun pikku prinsessani <3! Olen niin onnellinen, ettei mitään rajaa!

Lausunnon mukaan "löydös viittaa nivelruston kulumaan ja pehmytkudostraumaan varvasluun ympärillä", eli suomeksi sanottuna Putti on lyönyt varpaansa johonkin, joka on aiheuttanut muutoksia luussa ja pehmytkudoksessa. Kesäkuussahan Putin varvas röntgattiin kun se turposi, mutta ylempänä luussa ei silloin näkynyt juuri mitään. Mutta tuosta kesäkuun varvastraumasta kaikki lähti. Käyttäessään varvasta normaalisti joka päivä trauman jälkeen, luuhun kohdistunut liike ja paine on pahentanut "syöpymää". Omituista on vaan se, että se ei ole kesäkuun jälkeen missään vaiheessa ontunut vasenta jalkaansa, vaikka luulisi, että tuommoinen luun syöpymä vaikuttaisi. Onneksi nyt voidaan kuitenkin huokaista helpotuksesta! 30.10 mennään näyttäytymään fysioterapeutille!

We got the best news from the pathologist who examined Lilah's (Royal Tramp's La Damas De La Vega) toe if there was osteosarcoma (bone cancer). My little princess is healthy <3! The findings refers to a trauma ( Lilah has hit her toe while running in the forest) and that has caused alterations in the bone and surrounding tissue. I am so utterly happy that I cannot describe it!! 30.10 we are going to go to the physiotherapist.

Lilah juoksemassa Linnean ja Nadian kanssa/ Lilah running with her friends a week ago 


Besties Juhannusruusu - Sofi pieni pesusieni alkoi ihmeellisesti ontua toista etujalkaansa levon jälkeen. Se ontui aina vain n.5-10 metriä sen jälkeen kun oli noussut ylös. Kävimme alkuviikosta eläinlääkärissä ja hänen mukaan kyseessä on onneksi vain lavan alueen lihastrauma, joten Sofi on pari viikkoa kipulääkekuurilla ja levossa. Nyt vajaan viikon jälkeen ontuminen on jo selkeästi vähentynyt. Viikon päästä koitetaan pientä hierontaa ja pidennetään lenkkejä jos ontuminen on lakannut.
Että voihan eläinlääkärikäynnit sentään! Sofia on kyllä joutunut käyttämään todella vähän eläinlääkärissä noin ylipäätänsä (koputtaa puuta!), joten nyt oli ilmeisesti hänen vuoronsa ;).

Besties Juhannusruusu - Sofi started to limp her other forearm always after getting up, so I took her to the vet on monday. Fortunately she's got just a muscle trauma in her shoulder so she has to take it very easy for a couple of weeks. She's already doing much better. Here she is resting in her favourite place in front of the fireplace :).

Soffe <3

1 kommentti:

  1. Voooi, pikaisia paranemisia Sofille! <3 Ja niiin ihania uutisia Putista!

    VastaaPoista